Om oss

Om oss

Ta kontroll över energiförbrukningen - oavsett elbolag

På electrfy har vi en vision: att varje hushåll ska kunna kliva in i en hållbar framtid med full insikt och kontroll över sin energianvändning. Vi går mot strömmen och ifrågasätter det traditionella, för vi tror att varje individ ska ha makt över sitt energiavtryck, oberoende av vilket elbolag man har.

Snart lanserar vi appen som kommer att revolutionera hur du ser på och hanterar din energiförbrukning. En plattform designad för de modiga, för alla som är redo att ta kontroll och göra skillnad. Förbered dig för en ny era av energihantering.

Håll utkik och bli en del av rörelsen.

Vision & Mission

Energin bakom en hållbar framtid

phone using electrfy app

Vår vision är att göra electrfy till hjärtat av hållbara hem och energibolag över hela världen.

Genom att främja en kultur av ansvarsfull energianvändning, strävar vi efter att hjälpa hushåll att minska sina energikostnader samt bidra till att samhället uppnår sina miljömål, och göra vår planet till en bättre plats för kommande generationer - en kilowattimme i taget.

01.Demokratisera energin

Erbjuda verktyg och insikter som gör det möjligt för varje hushåll att ha full kontroll och förståelse av sin energiförbrukning och -produktion, oavsett elbolag.

02.Utbilda & medvetandegöra

Främja en kultur av ansvarsfull energianvändning genom att ge användarna kunskap och resurser för att göra informerade och hållbara val i sitt dagliga liv.

03.Skapa förändring

Bygga en gemenskap av tidiga adopterare, innovatörer och förändringsagenter som går mot strömmen, redo att leda vägen mot en hållbar energiframtid.

Så funkar det

Din resa till en smartare energianvändning i tre steg

Ladda ner & Anslut

Börja med att ladda ner electrfy-appen och anslut ditt hem enkelt. Har du ett elbolag som är anslutet till electrfy? Perfekt! Om inte, oroa dig inte - vår electrfy Meter kopplas smidigt in i din elmätare för att övervaka din energiförbrukning i realtid.

Utforska & Lär

Använd appen kontinuerligt och upptäck alla insikter om ditt hem och din energiförbrukning. Få en djupare förståelse för när och hur du använder mest energi, och vad det betyder för din plånbok och planeten.

Optimera med personliga tips

Efter att appen har lärt känna dina vanor och rutiner kommer du att få skräddarsydda råd och tips. Vi hjälper dig att optimera din energianvändning, spara pengar och minska ditt klimatavtryck.

Var först med att omdefiniera energianvändning!

Anslut till framtiden av hållbar energihantering

Världen förändras, och tillsammans kan vi leda den förändringen. Med electrfy blir du inte bara en del av en rörelse; du tar kontroll över ditt eget energiavtryck och styr mot en grönare framtid. Missa inte chansen att vara bland de första att uppleva denna revolution inom energihantering.

Vill du vara en av de första att använda appen?