Electrfy's partnerportal: Anonymiserade Insikter för elhandelsbolag

Dyk ner i realtidsdata och få unika insikter om energiförbrukning och produktion i olika regioner, baserat på anonymiserade data från våra användare. Använd denna kunskap för att optimera dina tjänster, förutse marknadstrender och stärka relationen med dina kunder. Electrfy's partnerportal är inte bara ett analysverktyg - det är din väg till framtiden inom hållbar energihantering.

Nyckeln till energirevolutionen kommer snart

Om oss

På electrfy drivs vi av att skapa en hållbar energiframtid, både för plånboken och planeten

Vår vision är att göra electrfy till hjärtat av hållbara hem och energibolag över hela världen. Genom att främja en kultur av ansvarsfull energianvändning, strävar vi efter att hjälpa hushåll att minska sina energikostnader samt bidra till att samhället uppnår sina miljömål, och göra vår planet till en bättre plats för kommande generationer - en kilowattimme i taget.

För elhandelsbolag

Fördelarna med att samarbeta med electrfy

01.

Bredda tjänsteportföljen

Genom att integrera med electrfy kan ni utöka ert tjänsteerbjudande, erbjuda värdefulla insikter till era kunder och därmed stärka er position som en ledande aktör inom hållbar energiförvaltning.

02.

Stärk ert varumärke

Positionera ert företag som en förespråkare för hållbarhet och innovation genom att associera er med vår ledande teknik inom energiområdet.

03.

Insikter och analys

Få tillgång till partnerportalen och ta del av unika insikter om kundernas energibeteende, vilket kan hjälpa er att förbättra era tjänster och erbjuda skräddarsydda lösningar.

04.

Verktyg för miljömålen

Med vår teknik kan ni enkelt spåra och rapportera om era framsteg när det gäller energieffektivitet och klimatpåverkan.

05.

Tekniskt stöd

Vårt team av experter står redo att hjälpa till med integrering och anpassning av electrfy's plattform till ert erbjudande.

 

06.

Gemensamma marknadsföringsinitiativ

Fördjupa er kundrelation  genom kampanjer, event och utbildningsinitiativ som lyfter fram värdet av ett hållbart energianvändande, direkt från plattformen.

Appens funktioner

Upptäck kraften i smart energihantering

Med electrfy ger du dina kunder realtidsanalyser av energiförbrukningen och dess kostnader, samt solcellers energiproduktion för de som har det. Genom tydliga grafer och personliga tips gör vi det både roligt och enkelt att optimera sin energiomsättning och minska sin klimatpåverkan.

phone using electrfy app

Realtidsinsikter

Vår app levererar realtidsinsikter i kundernas energianvändning och energikostnader, och ger dem de verktyg de behöver för att göra mer medvetna val.

cropped view of woman holding led lamp and carton house, energy efficiency at home concept

AI-drivna rekommendationer

Appen ger personligt anpassade, AI-genererade förslag för att optimera energiförbrukningen. Electrfy lär sig användarnas vanor och optimerar förslagen för att passa specifika behov och preferenser.

Warning light alarm in industrial plant close up

Säkerhetslarm direkt i fickan

Med appens smarta larmfunktion blir kunden omedelbart varskod när något inte stämmer med elanvändningen. Vare sig det handlar om ett oväntat strömavbrott, överdriven elkonsumtion eller andra avvikelser, ser vi till att kunden får info direkt.

Mät din påverkan

Användarna kan i realtid se hur dess energianvändning översätts till CO2-utsläpp. Genom att visualisera sin klimatpåverkan blir det enklare att identifiera områden där hushållen kan göra skillnad.